Vaš nasmeh je najlepši

Ortodontske rešitve za vse generacije, za lep in samozavesten nasmeh, ki očara

 Naročite se kadarkoli elektronsko

Splošna zobna ordinacija


Smo družinska zobna ordinacija, zato ste dobrodošli vsi: najmlajši, katerim zobje šele izraščajo, srednja generacija, ki zobe ohranjuje in starejši, ki so svoje lastne zobe zaradi različnih razlogov že izgubili in potrebujejo zahtevnejšo oskrbo z novimi.

Kot privatna zobna ordinacija se učinkovito trudimo, da čakalne dobe praktično ni in da so lahko vsi družinski člani oskrbljeni v istem terminu, če to želijo. Cenimo povezanost!

Za vas se trudi prijazna  strokovna delovna ekipa: zobne asistentke, ustna higieničarka in zobozdravnica, ki prepriča še tako boječega pacienta.Tudi najmlajši pacienti so hvaležni in zaupljivi, kar dokazujejo risbice na razstavi v igralnem kotičku čakalnice. Cenimo zaupanje!

Izdelavo novih zobnih nadomestkov - zobotehnične storitve za naše potrebe opravlja več zobotehničnih laboratorijev. Vsak  zobotehnik je specialist za svoje področje, kar zagotavlja kakovostno in sodobno oskrbo z zobnimi nadomestki iz najboljših materialov na svetovnem  tržišču, ne da bi bilo potrebno našim pacientom kamorkoli drugam.

Točnost in natančnost izvedbe sta za nas zakon, saj boste nadomestek prejeli ob dogovorjenem terminu, ne glede na to, kje so ga za vas naredili. Cenimo prosti čas!

Za zagotavljanje celostne zobozdravstvene oskrbe in pri reševanju težav, ki zahtevajo interdisciplinarno timsko delo, sodelujemo tudi s strokovnjaki z drugih področij zobozdravstva ( parodontolog in oralni kirurg za implantate ter manjše kirurške posege).

Nudimo specialistično ortodontsko obravnavo in diagnostiko, ki jo izvaja specialistka zobne in čeljustne ortopedije. Cenimo željo po usklajenosti!

Profesionalno ustno higieno izvaja izšolana ustna higieničarka v ordinaciji za ustno higieno. Predpripravo zob in dlesni na zobozdravstvene posege, preventivne posege za zaščito pred kariesom  ter vse estetske posege za očiščenje oblog in polepšanje nasmeha lahko opravite  hkrati ali neodvisno od termina pri zobozdravnici.Cenimo vaše vlaganje  v zdravje!


Ponosni smo na zdravljenje s sodobnimi tehnologijami, saj imamo že 20 letne izkušnje  z digitalno  izdelavo porcelanskih dograditev in estetskih lusk v enem obisku na osnovi 3D CAD/CAM tehnologije Cerec ter laserskim zdravljenjem zobnih tkiv. Cenimo voljo za izobraževanje!

Varnost posegov, varovanje zdravja in okolja zagotavljamo s predpisanimi standardnimi in nadstandardnimi postopki dezinfekcije in sterilizacije. Cenimo varnost!


Za zdravje zob se je potrebno potruditi! Pridite preden zaboli!

Dentalni center dr.Lah Kravanja - vse na enem mestu!

Hitre povezave

- Nadomestki zob
- Ustna higiena
- Zobozdravstvo
- Estetske zalivke
- Beljenje zob

KONTAKT

> 030 271 161
> info@mydentist.si
> Kontaktni obrazec
> Lokacije


- O nas
- Kje nas najdete
- Naročanje
- Za vse generacije
- Odpoved termina


- Urnik ustna higiena
- Urnik  za ZZZS
- Čakalne dobe ZZZS
- Novi pacienti ZZZS
- Brezplačno parkiranje

Urnik in naročanje

Ponedeljek        14:00 -18:00    
Petek               8:00 - 12:00*
Sobota             8:00 - 12:00*
(
*termini po predhodnem dogovoru)

Naročite se lahko preko obrazca za naročanje, po elektronski pošti, osebno v katerikoli naši ordinaciji ali preko telefona. V primeru, da nismo dosegljivi, lahko pustite sporočilo na telefonski tajnici, ki je na mobilni št. 031 271 161.

> 05 38 96 100
> 030 271 161

> info@mydentist.si
> Kontaktni obrazec        


Dentalni center Ortodontija Ustna higiena Koncesija Kontakt

DENTALNI CENTER DR. LAH KRAVANJA

Naročite se        030 271 161

Dentalni center
Slovensko Deutsch Italiano English