Vaš nasmeh je najlepši

Ortodontske rešitve za vse generacije, za lep in samozavesten nasmeh, ki očara

Hitre povezave

- Nadomestki zob
- Ustna higiena
- Zobozdravstvo
- Estetske zalivke
- Beljenje zob

KONTAKT

> 030 271 161
> info@mydentist.si
> Kontaktni obrazec
> Lokacije


- O nas
- Kje nas najdete
- Naročanje
- Za vse generacije
- Odpoved termina


- Urnik ustna higiena
- Urnik  za ZZZS
- Čakalne dobe ZZZS
- Novi pacienti ZZZS
- Brezplačno parkiranje

V okviru Dentalnega centra deluje  specialistična ortodontska ordinacija, ki je samoplačniška in deluje v Bovcu ter v Šempetru pri Novi Gorici.Ordinacijo vodi Lah Kravanja Sanda, dr.dent.med., specialistka zobne in čeljustne ortopedije.

Uspešno zdravimo estetske in funkcionalne zobne in čeljustne nepravilnosti s snemnimi, fiksnimi in funkcionalnimi ortodontskimi aparati ter opornicami pri različnih starostih. Vsako ortodontsko zdravljenje načrtujemo individualno.


 Specialistična ortodontska ordinacija

Ortodontsko zdravljenje

Na osnovi kliničnega pregleda, analize študijskega modela zob, fotografij obraza in zobovja ter RTG posnetkov pripravimo načrt zdravljenja. Ta vsebuje izbiro primernega ortodontskega aparata, časovni termin  in predračun. Ponujamo različne vrste estetskih fiksnih ortodontskih aparatov za odrasle in več tipov funkcionalnih snemnih aparatov za še rastoče paciente. Sprejemamo paciente vseh starosti.
Za vse generacije

Nepravilnosti zdravimo v mlečnem in stalnem zobovju. Nadaljevanje ortodontskega zdravljenja nudimo tudi tistim, ki so ga v preteklosti prekinili ali se jim je stanje ponovno poslabšalo, saj za ortodontsko zdravljenje starost ni ovira. Sodelujemo z oralnim kirurgom in parodontologom. Oskrbimo tudi paciente, ki jih na predprotetično ortodontsko pripravo pošljejo drugi zobozdravniki.Fiksni ortodontski aparat

Pri pripravi načrta ortodontskega zdravljenja v največji možni meri upoštevamo tudi želje pacienta za izbiro vrste ortodontskega aparata. Ponujamo več sistemov breketov (zvezdic) in lokov  v kovinski ali estetski  izvedbi v barvi zob. Nudimo pomoč pri vzdrževanju higiene zob in fiksnega aparata ter pri zaščiti zob med ortodontsko terapijo z oskrbo pri ustni higieničarki.

 Naročite se  danes

Snemni ortodontski aparat

Otrokom glede na starost, vrsto zobovja in motene funkcije žvečenja, dihanja, požiranja in govora izdelamo snemni funkcionalni aparat. Odraslim izdelamo transparentne opornice pri obrabi zob in druge nevidne snemne aparate za izboljšano nočno dihanje, pri škripanju zob in proti smrčanju.V ortodontski ordinaciji rešujemo

Za uspešmo ortodontsko zdravljenje  je ključna dobra ustna higiena
Urnik in naročanje

Ponedeljek        15:00-18:00    Bovec
Petek in sobota  8:00 - 12:00* Bovec
Torek               13:00-18:00*  Šempeter pri Novi Gorici
(
*termini po predhodnem dogovoru)

> 030 271 161
> info@mydentist.si
> Kontaktni obrazec        

Ustna higiena
Dentalni center Zobozdravstvo Ustna higiena Koncesija Kontakt

DENTALNI CENTER DR. LAH KRAVANJA

Naročite se        030 271 161

Dentalni center
Slovensko Deutsch Italiano English